Työnhakuvalmennus LinkedIn alkeet

Työnhakuvalmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille. Valmennuksen tavoitteena on antaa tietoa ja tukea työnhaun tehostamiseen, teemana LinkedIn työnhaussa. Ota Linkkari haltuun ja verkostot käyttöön!

Valmennus on jaksotettu yhteensä kolmen päivän ajalle: ma-ke 24.-26.10.2022. Kaksi ensimmäistä päivää toteutetaan aamupäivän aina klo 9.00 – 12, kolmas  kokonainen valmennuspäivä toteutetaan klo 9.00 – 16.00.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.10.

Ryhmä on suunnattu heille, joilla LinkedInin käyttö on vasta alussa. Voit olla joko vasta miettimässä tilin perustamista tai sinulla voi olla jo tili, mutta se on vielä vähäisellä käytöllä. Tavoitteena on käydä läpi LinkedInin käyttötarkoituksia, tilin perustamista ja tiliasetuksia, luoda oma profiili sekä käynnistää verkostoituminen. Saat myös vinkkejä oman näkyvyyden ja aktiivisuuden lisäämiseen. Lisäksi saat palautetta profiilistasi. Erinomainen aloitus LinkedInin käyttöön!

Ryhmä toteutetaan kokonaan verkossa. Päiviin sisältyy ohjattua toimintaa, itsenäisiä tehtäviä sekä tauot. Ryhmän päättymisen jälkeen sinulla on tarvittaessa mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun valmentajan kanssa. Valmennuksen lisäksi saat käyttöösi maksuttoman työnhaun verkkoaineiston.

Valmennus on maksuton ja toteutetaan suomeksi. Toteuttajana on Arffman Finland Oy.

Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Voit ilmoittautua mukaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta, minkä jälkeen Sinulle lähetetään tarkemmat ohjeet sekä linkki ryhmän verkkototeutusalustalle.

Ryhmän keskeisiä teemoja ovat:

  • Mikä on LinkedIn?
  • LinkedInin käyttötarkoitus ja hyödyt työnhaussa sekä yleisesti ammatillisesti
  • Tilin perustaminen, asetukset
  • LinkedIn profiilin luonti
  • Näkyvyys ja aktiivisuus LinkedInissä
  • Verkostoituminen LinkedInissä
  • LinkedIn työnhaun kanavana

Lue koulutuksesta lisää ja ilmoittaudu valmennukseen