Rekry- ja työnantajapalvelut

Apua kaikissa työnantajapalveluihin liittyvissä asioissa

Kaipaako yrityksesi lisää osaavaa työvoimaa? Onko rekrytoinnissa haasteita? Tarvitseeko yrityksen henkilöstö lisävalmennusta kehittämiseen? Me autamme kaikissa työnantajapalveluihin liittyvissä asioissa. Verkostomme avulla etsimme sinulle oikeat palvelut ja kanavat yrityksesi menestykseen.

Tarvitsetko apua työllistämisen asioissa?

Pirtin Kohtaamo palvelee Pudasjärven alueella toimivia työnantajia ja yrityksiä rekrytointiin, kouluttamiseen, henkilöstövalmennuksiin ja muihin liiketoiminnan tarpeisiin liittyvissä asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä, autamme löytämään oikeat ratkaisut tarpeisiinne! Välitämme sinulle tietoa työnhakijoista, rekrypalveluista, työllistämistuista ja muista työnantajapalveluista. Neuvomme myös oppisopimusasioissa ja autamme yritystäsi käytännön toimissa rekrytoinnin apuna. Meiltä saat tietoa eri digikanavien hyödyntämisestä työnhakijoiden markkinointiin ja muihin henkilöstötarpeiden asioihin.

Henkilökohtaista palvelua Pirtin Kohtaamossa

  • Yrittäjyyden opastus ja neuvonta.
  • Neuvoa oppisopimusasioissa.
  • Rekrykoulutus, täsmäkoulutus (työntekijäpula)
  • Apua hakemusten täyttämiseen.

Työkaluja ulkomailta työllistämiseen

Yritystä perustamassa?

Nuorten yrittäjyys

Näin asioit monipalvelukeskus Pirtin Kohtaamossa

Pirtin Kohtaamo toimii matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta ja maksuttomasti. Täältä löydät lisätietoa meillä asioimisesta.

Lue meillä asioimisesta