Nuori, lisätienestiä Helpin avulla!

Hei nuori (14-28 -vuotias), haluatko töitä? Olemme ottamassa käyttöön digitaalisen työnvälityspalvelu Helpin, jonka kautta voit napata sinua kiinnostavat työkeikat.

Nuorten kouluttaminen ja perehdyttäminen aloitetaan maalis-huhtikuussa 2022

Perehdytämme sinut tekemään erilaisia töitä, kuten esimerkiksi ikkunanpesua, siivousta, haravointia ja nurmikonleikkuuta. Työ on keikkaluontoista joten se sopii mainiosti opintojen oheen! Voit tehdä työkeikkaa myös kesätyön ja 4H-yrittäjyyden lisäksi.

Ota meihin yhteys ja laita hakemus mahdollisimman pian, työkeikkaa voit saada jo huhtikuussa. Jos kiinnostuit Helpistä niin ilmoittaudu mukaan täyttämällä hakemus osoitteessa pudasjarvi.4h.fi/helppi.

Nuoret ovat 4H-yhdistyksen palkkaamia ja heille maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Pudasjärven 4H avaa huhtikuussa 2022 uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä.

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.

Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Helppi-palvelut maksavat 25 euroa tunnilta (sisältäen alv 24 %).

Helppiä voi tehdä myös kesäduunin ja 4H-yrittäjyyden ohessa.

Lisätietoja:

Tiina Salonpää

0400 289330

Lue lisää helpistä