Löydä tulevaisuutesi matkailualalta!

Haluatko tehdä työtä onnellisuusbisneksessä ja löytää tulevaisuutesi matkailualalta? Matkailualan moniosaaja -koulutus tarjoaa sinulle nopean väylän työllistyä monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin Pudasjärvelle ja Taivalkoskelle.

Matkailualan moniosaajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Osaamista tarvitaan työpaikan mukaan ravitsemus-, matkailu- tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelun työtehtäviin.

Jos olet aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen, työelämääsi aloittava tai vaikka alaa vaihtava, olet oikea henkilö hakeutumaan koulutukseemme. Alueen yrittäjät työllistävät ja tarjoavat oppisopimuspaikkoja alasta kiinnostuneille. Ota heihin yhteyttä ja sovi työhaastattelusta.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksena, jolloin hankitaan ja vahvistetaan osaamista työsuhteessa. Opiskelijalla on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa oppisopimustyöpaikalla myös opintojen jälkeen. Oppisopimustyöpaikan tarjoavat yritykset toimivat Taivalkoskella ja Pudasjärvellä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet toimimaan monipuolisissa tehtävissä matkailualalla. Sinulta ei vaadita aiempaa osaamista, mutta englanninkielentaito sekä tietotekninen osaaminen ovat monessa tehtävässä eduksi. Koulutus soveltuu myös allalla jo toimiville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan.

Ajankohta

Koulutus alkaa 5.9.2022, mutta opinnot voi aloittaa joustavasti myöhemminkin. Opinnot kestävät n. 3-6 kuukautta. Opintojen pituus riippuu valittavista sisälllöistä tai tutkinnon osista.

Lue lisää koulutuksesta!